Karriär

KARRIÄR

Hur är det att
jobba med oss?

Vi är ett litet tajt team som jobbar nära varandra. Det är högt i tak och alla roller
är omväxlande. Organisationen är modig, beslutsam och nyfiken. Vi ser alltid
lösningar och vill leverera över kundens förväntan. Att arbeta med oss innebär en
flexibel vardag där man är en lagspelare som ser möjligheter istället för hinder.

KARRIÄR

Bli en del av oss?

Vi växer stadigt, så även vårt behov av kompetenskraftig personal. Vi letar ständigt efter hungriga stjärnskott som vill ta vår verksamhet till nästa nivå. Brinner du för att ge varje kund det lilla extra? Är du den vi letar efter? Skicka gärna en spontanansökan, så tar vi det därifrån.

Skicka din spontanansökan till fredrik@revelopment.se

Lediga tjänster:

Etableringskonsult – Revelopment Consulting, Kungsbacka

Har du funderat på vem som hittar de rätta lägena för nya butiker och restauranger? Som ser till att läget matchar konceptet och genererar tillräckligt många kunder? Allt detta gör vi på Revelopment! De senaste åren har vi haft en stark och kontinuerlig tillväxt och det går bra – dvs våra uppdragsgivare verkar gilla det vi gör!

Vi vill nu utöka med ytterligare en kollega som ansluter till oss på vårt moderna kontor mitt i centrala Kungsbacka. För denna roll lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker en person med stort engagemang och intresse av att utvecklas och lära sig något nytt och unikt. Arbetar du idag inom retail och känner att det är dags att utveckla dina kunskaper och ta nästa kliv? Kan du vara personen vi söker? Tveka inte att prova! Hos oss erbjuds du en gedigen introduktion där du tillsammans med bolagets Senior Etableringskonsulter ser till att skapa de rätta förutsättningarna för att just du ska lyckas som Etableringskonsult. Du erbjuds en rolig och stimulerande arbetsmiljö i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak. Att bli specialist tar tid och vi stöttar dig genom hela processen!


Om tjänsten:

Som Etableringskonsult på Revelopment Consulting kommer du att skapa och förvalta goda relationer med såväl fastighetsägare, projektutvecklare som våra uppdragsgivare/kunder vilka är ledande inom sina respektive affärsområden. Du kommer vara delaktig i hela etableringsprocessen där du har en viktig roll i allt från research, omvärldsbevakning, identifiera potentiella lokaler och samla in data för presentationsunderlag till etableringsbeslut. Du kommer också parallellt med detta arbeta med hyresförhandlingsuppdrag där du ansvarar för förberedande research såsom att samla in referensmaterial och vid platsbesök kartlägga nuläget på marknadsplatsen.


Vi söker dig som:

  • Är ambitiös, tålmodig och har viljan att lära dig nya saker
  • Är strukturerad och har förmåga att prioritera och hantera olika uppgifter parallellt
  • Är serviceinriktad och lyhörd gentemot din omgivning
  • Har god kommunikations- och samarbets-förmåga
  • Är flexibel och kreativ problemlösare
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, fastighet eller motsvarande arbetslivserfarenhet, dock inget krav
  • Har B-körkort då tjänsten kommer att innebära en del resor


Anställningsvillkor:

Titel: Etableringskonsult
Anställningstyp: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning
Anställningsgrad: Heltid
Löneform: Fast
Placering: Kungsbacka
Start: Snarast

 

Är du intresserad av att veta mer?
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag till info@revelopment.se