KUNDCASE

Vårt samarbete

Vi är stolta över vårt samarbete med Bröd & Salt, en framstående restaurangkedja som erbjuder allt från läckra frukostalternativ till välsmakande luncher och utsökta fikapauser. Vårt partnerskap spänner över nyetableringar, hyresförhandlingar och byggnationer där vi tillsammans strävar efter att skapa exceptionella matupplevelser.

Stockholm Centralstation

Bröd & Salt befinner sig i en spännande expansionsfas och vi är glada över att vara en del av deras framgångsresa. Ett av de framstående projekten inkluderar etableringen och byggnationen av deras restaurang i Stockholms Centralstation. En modernare kvarterskrog på 300 kvadratmeter mitt i Centralstationens hjärta, perfekt för en kaffe på språng eller en mysig plats att slå sig ner på i väntan på nästa tåg.

Vår butik på Kungsgatan 2 har varit succé från den dag vi öppnade och det är fortsatt en av våra starkaste butiker. Läget vid Stureplan talar för sig själv och det är med hjälp utav vår samarbetspartner Revelopment som vi etablerar oss på dessa fantastiska lägen. Det är ingen tvekan om att de har spelat en betydande roll i vår framgångsrika expansion de senaste åren.

Annelie Vest

Marknadschef på Bröd & Salt