Kontakt

För dig som vill veta mer

Kontakta oss om ni behöver hjälp att hitta nya butikslokaler, förhandla om era hyresvillkor, se över era hyresavtal, avveckla butiker, montera ner eller bygga butiker. Vi hjälper er att se över hela butiksportföljen, identifiera möjligheter, ta fram en progressiv plan för åtgärder och bevakar hyresavtalen. Med ert bästa för ögonen agerar vi med samma ansvarskänsla som om butikerna vore våra egna.

 

info@revelopment.se

Kontakta någon direkt i teamet

Är du vår nästa kollega?

Skicka ansökan

Vårt fantastiska team

Med snabba fötter, stor erfarenhet och ett genomgående ansvarstagande tar vi oss an varje projekt utifrån era specifika behov. Vi har lång erfarenhet inom detaljhandel och ett stort etablerat nätverk i hela Norden. Vi kan bli din externa etableringsavdelning och ta ett helhetsansvar för hyresförhandlingar, nyetableringar, avvecklingar, byggnation m.m.

Tillsammans tar vi kontrollen över etableringsfrågorna, ökar lönsamheten och minimerar riskerna.

Vi växer snabbt, vill du vara med?

Under våra 10 år har vi gång på gång visat att vår formula fungerar. Vi levererar något unikt och det ser vi i nöjdheten hos våra uppdragsgivare. 

Vill du vara på en välfungerande arbetsplats där vi skapar stora värden genom smarta metoder?  Du arbetar ihop med ett dedikerat team av experter och får ta del av spännande projekt i Sverige såväl som Norden.

På Revelopment stöttar vi varandra, delar inspiration och firar våra gemensamma framgångar. Tveka inte – skicka en ansökan till oss!

Spontanansökan

Vi växer stadigt, så även vårt behov av kompetenskraftig personal. Vi letar ständigt efter hungriga stjärnskott som vill ta vår verksamhet till nästa nivå. Brinner du för att ge varje kund det lilla extra? Är du den vi letar efter? Skicka gärna en spontanansökan, så tar vi det därifrån.

Skicka spontanansökan till john@revelopment.se