Om oss

 

En lyckad affär

Att hitta rätt på lokalmarknaden är avgörande för många bolag. Lika gynnsamt som det är att få in en fullträff med rätt lokal till rätt hyra, lika förödande är det att sitta fast i långa avtal som dränerar ekonomin.

Revelopment ser till att din lokal blir en lyckad affär. Genom oss får du tillgång till djupgående kunskaper och ett svårslaget kontaktnät, upparbetat under många år i branschen.

Vi kommer med koll, kapacitet och ett välutvecklat omdöme. Men också med energi, engagemang och tillit. Vårt främsta mål är att du ska uppnå dina visioner vare sig du jobbar på ett större bolag och behöver avlastning, eller om du vill att vi kuggar in och tar etableringsansvaret i din organisation.

Behöver ni bygga om eller nedmontera, då tar vi ansvar för det också. Vi är en trygg partner, hela vägen från nyetablering och hyresförhandling till avveckling.

 

Den externa etableringsavdelningen

Revelopment ser till att lokaler blir till lyckade affärer. Genom långa samarbeten med våra uppdragsgivare har vi byggt ett stort förtroende och är den högra handen i hela processen från nyetablering till nedmontering.

Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och avlastar etableringsansvariga på större bolag samt tar hela lokalansvaret där det behövs. Genom exklusiva avtal har vi inblick i verksamheten och tar ansvar för hela etableringsprocessen.

Vi besitter djupgående kunskaper och ett svårslaget kontaktnät, upparbetat under många år i branschen. Med oss får en dedikerad kontaktperson och möjligheten att nå ut till 20 koncept.

Vi kommer med koll, kapacitet och ett välutvecklat omdöme. Men också med energi, engagemang och tillit.

Jag jobbade ca 80 timmar i veckan på ett annat företag och hade inte speciellt kul på jobbet så jag behövde göra en förändring i mitt liv. Då tänkte jag att om jag ska orka jobba mycket så måste jag i alla fall jobba med något som jag tycker är roligt, något som jag brinner för och i mitt fall är det just etableringsfrågor. Därför startade jag Revelopment.

John Larsson

VD & Grundare, Revelopment

Vår värdegrund

2023
Vi säger som det är

Ärlighet varar längst. Vi inleder samarbeten där vi ser att vi kan skapa verklig affärsnytta och vi avböjer uppdrag där vi bedömer att chanserna för det är små. Det betyder att vissa förfrågningar bemöts med ett rättframt nej, men också att du som samarbetar med oss kan räkna med vårt helhjärtade, uppriktiga engagemang.

Vi kan hyresmarknaden

Hur är hyresnivåerna på just den där tvärgatan? Hittar kunderna dit? Vilka externa faktorer kommer att påverka affären? Vad händer i omvärlden som ni behöver ta hänsyn till? Den typen av frågor har vi under ständig bevakning. Vårt perspektiv skiftar från det hyperlokala – vi vet precis när den attraktiva butikslokalen på hörnet blir ledig till det globala.

Vi står stadigt i hyresförhandlingar

Förhandling är en konst. När vi förhandlar fram nya hyresavtal åt våra uppdragsgivare kopplar vi på vår samlade expertis och, inte minst, vårt utvecklade omdöme. Vi företräder enbart hyresgäster och har alltid ett långsiktigt perspektiv. Vid förhandlingsbordet kommer vår gedigna erfarenhet till sin rätt. Här avgörs affären. Det förtroendet tar vi på stort allvar.

Byggprojektledning med spets

Byggbolag finns det många av. Byggprojektledare med spetskompetens inom kommersiella fastigheter däremot, de är unika. Vare sig du ska nedmontera, återställa eller bygga om dina lokaler så kan du vara lugn i att din kontaktperson på Revelopment vet precis vilka värden som ska säkras och förädlas för er del. Vi har kapacitet och erfarenhet av att hantera stora projekt med kort startsträcka och goda resultat.

En trygg partner för hela kedjan

Vi erbjuder ett dedikerat team som i varje uppdrag fokuserar på att skapa värde åt din verksamhet. När det är dags att hitta nya lokaler, omförhandla befintliga hyreskontrakt, bygga om eller nedmontera, finns vi vid din sida. Vi bevakar dina intressen och håller koll, så att du kan släppa etableringsfrågan.

10

Anställda

2010

Grundat

+20

Uppdragsgivare

+500

Nyetableringar

+300

Byggnationsprojekt

+1000

Hyresförhandlingar

SINCE 2010

Vår erfarenhet

Alla anställda inom Revelopment har mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom detaljhandeln och har någon gång i början av yrkeskarriären själva jobbat i butik, vikt skjortor eller frontat varor. Dessa erfarenheter ger oss ovärderlig kunskap om hur handeln fungerar och vilka förutsättningar som gäller varje enskild butik. Vi har en medfödd förståelse för hur man driver butik och vilka unika komponenter som är nödvändiga för framgångsrika resultat. 

UTVECKLAS MED OSS – VAR MED PÅ VÅR SPÄNNANDE RESA!

Vi kanske inte har några lediga tjänster just nu, men vi är alltid redo för att välkomna nya talanger.
Drömmer du om att arbeta sida vid sida med ett dedikerat team av experter och få chansen att delta i spännande projekt både i Sverige och Norden?
På Revelopment är vi mer än kollegor – vi är en familj som stöttar varandra, jobbar med passion och firar gemensamma framgångar tillsammans med våra uppdragsgivare. Om du vill vara en del av något stort och utvecklas tillsammans med oss, tveka inte – skicka in din ansökan idag!