TJÄNSTER

Butiksetablering

Nyetablering

Avtalsadministration

Hyresförhandling

Avveckling

EN LYCKAD AFFÄR

Att hitta rätt på lokalmarknaden är avgörande för många bolag. Lika gynnsamt som det är att få in en fullträff med rätt lokal till rätt hyra, lika förödande är det att sitta fast i långa avtal som dränerar ekonomin.


Revelopment ser till att din lokal blir en lyckad affär. Genom oss får du tillgång till djupgående kunskaper och ett svårslaget kontaktnät, upparbetat
under många år i branschen. Vi kommer med koll, kapacitet och ett välutvecklat omdöme. Men också med energi, engagemang och tillit.

Kontakta oss

Vår process

2023
Utforska

Vi börjar med att noggrant utforska och förstå er verksamhet. Genom uppstartsmöten lyssnar vi och identifierar era behov och förutsättningar.

Planera

Efter att ha kartlagt era behov och önskemål tar vi fram en detaljerad plan utifrån insamlad information. Vi undersöker hyresnivåer, de bästa gatorna och kartlägger marknadshyrorna. Oavsett om ni ska nyetablera, hyresförhandla eller avveckla har vi erfarenhet som krävs. Vi skapar en skräddarsydd strategi som passar era behov.

Genomföra

Vi genomför projekten med engagemang och noggrann uppföljning, alltid ett steg före för att skapa bättre förutsättningar för våra uppdragsgivare.

Leverans

När projektet är färdigt levererar vi med stolthet resultat som överträffar förväntningarna. Vi har alltid ett långsiktigt perspektiv och strävar efter att skapa hållbara lösningar som ger våra uppdragsgivare glädje och tillfredställelse.

Martin Almerud Lagerhaus

Martin Almerud

CFO, Lagerhaus

”Vårt samarbete med Revelopment har varit både givande och framgångsrikt. Det är med ett stort förtroende vi tar hjälp av Revelopment i vår expansionsarbete för att växa i både Norge och Sverige”

Läs mer om projektet

KONSULTTEAM

Vi erbjuder ett dedikerat team som i varje uppdrag fokuserar på att skapa värde åt din verksamhet. När det är dags att hitta nya lokaler, omförhandla befintliga hyreskontrakt, bygga om eller nedmontera, finns vi vid din sida. Vi bevakar dina intressen och håller koll, så att du kan släppa etableringsfrågan.

Det finns andra som gör ungefär det vi gör. Men vi vågar påstå att inget annat konsultbolag gör jobbet som vi.

Våra senaste projekt