KUNDCASE

Vårt samarbete

Vi är stolta över vårt samarbete med Bröd & Salt, en framstående restaurangkedja som erbjuder allt från läckra frukostalternativ till välsmakande luncher och utsökta fikapauser. Vårt partnerskap spänner över nyetableringar, hyresförhandlingar och byggnationer där vi tillsammans strävar efter att skapa exceptionella matupplevelser.

Göteborg Linnégatan

Äntligen har Bröd & Salt etablerat sig på Linnégatan 11, Göteborg. Den 254 kvadratmeter stora hörnlokalen ligger på ett av stadens mest eftertraktade lägen. Perfekt för att plocka upp godsaker inför en picknick vid Skansen Kronans utsiktsplats eller som en uppladdning inför Way Out West i sommar. Med närhet till Järntorget, Slottskogen och mycket mer är detta läge svårt att överträffa. Revelopment har förmedlat lokalen, etablerat och byggt butiken som blir en helt ny, trivsam mötesplats för göteborgarna.

Vår butik på Kungsgatan 2 har varit succé från den dag vi öppnade och det är fortsatt en av våra starkaste butiker. Läget vid Stureplan talar för sig själv och det är med hjälp utav vår samarbetspartner Revelopment som vi etablerar oss på dessa fantastiska lägen. Det är ingen tvekan om att de har spelat en betydande roll i vår framgångsrika expansion de senaste åren.

Annelie Vest

Marknadschef på Bröd & Salt