KUNDCASE

Vårt samarbete

På Revelopment är vi stolta över vårt långvariga och givande partnerskap med Flying Tiger Copenhagen, en innovativ detaljhandelskedja som lyser upp vardagen med kreativa produkter. Vår samverkan sträcker sig över hela Norden där vi erbjuder både konsult- och byggnationstjänster, inklusive nyetableringar, byggnationer och administration av hyresavtal.

Ski Storsenter

Ett framträdande exempel på vår samarbete med Flying Tiger Copenhagen är etableringen och byggnationen av deras butik i Ski Storsenter. För att skapa optimala förutsättningar för uppdragsgivaren slog vi ihop två lokaler vilket gjorde det möjligt att etablera Flying Tigers nya butikskoncept fullt ut. Expansionen är ett resultat av att vårt arbetssätt talar många språk.

Vi är oerhört nöjda med Revelopments arbete. Deras expertis är fantastisk, ibland kommer de med råd som vi inte ens tänkt på själva. Vi känner oss oerhört trygga med att de sköter all vår hyreskontraktsadministration, vi behöver inte ägna en tanke på de uppgifterna. Revelopment ligger alltid steget före och är helt unika i sitt slag, skulle jag vilja säga. De känns i princip som en kollega, som alltid finns nära till hands och därför är snudd på ovär - derliga. De har definitivt varit en bidragande orsak till vårt företags framgångsrika expansion de senaste åren. Att Revelopment har många kunder är tydliga bevis på hur bra de kan sin sak.

Martin Sörenhag

Managing Director, Flying Tiger